klantenreviews opruimcoach
aanbevelingen suzanne van wieringen
aanbevelingen opruimcoach
De methode Van Wieringen werkt écht!

Als moeder van 3 jonge kinderen en zelfstandig ondernemer is het huishouden een grote uitdaging! Toen Suzanne mij vroeg: “Wat is jouw grootste ergernis?” hoefde ik dan ook niet na te denken: ‘de was’. Manden vol, overal rondslingerend en nooit klaar. Bij elke confrontatie met ‘de was’ voelde ik een last. Erg benieuwd naar hoe dat gevoel ooit minder ging worden, gingen wij samen aan de slag!

Suzanne werkt heel helder en gestructureerd. Met duidelijke stappen, de juiste motivatie en helpende woorden is mijn wasruimte ontstaan! De was is nog altijd niet minder geworden, maar geloof het of niet, ik doe de was met plezier!

Naast de was organiseren heeft Suzanne met mij de weekplanning doorgenomen en ook hier de knelpunten uitgehaald. De methode Van Wieringen methode werkt écht!

Dankjewel Suzanne!

Evelien Krijgsheld (eigenaar Bloom Psychologie; Psychologiepraktijk voor vrouwen in Oegstgeest)

Eindelijk weer een woonkamer waarin je graag woont

Na lang uitstellen omdat je eigenlijk niet weet waar en hoe je moet beginnen, in contact gekomen met Suzanne. Ze kwam, overzag en ging aan de slag. Systematisch spullen uitgezocht, weggegooid en anders neer gezet. Na vele jaren eindelijk weer een woonkamer waarin je echt graag woont en de rust is terug gekeerd. Lieve Suzanne, bedankt voor je energie, tips en styling adviezen.

Maria (klant coaching aan huis)

Blijer had Suzanne mij niet kunnen maken

Suzanne heeft mij geholpen met het opruimen van mijn schuur en mijn overdekte terras. Een werk waar ik al eeuwen lang vreselijk tegenop zag. Nu is het dan eindelijk gebeurd, en blijer had zij mij niet kunnen maken! Onwaarschijnlijk veel puin geruimd en alles georganiseerd en gestructureerd waardoor we opeens de schroefjes weer kunnen vinden en beseffen dat we voor ons, en voor de volgende zes generaties, nooit meer verlengsnoeren hoeven te kopen…..

Het was hard doorwerken en erg gezellig. Je hebt me erg blij gemaakt 😊 .

Ik vond het top! Na de zomer stort ik me graag met je op m’n zolder, dat zal nog een uitdaginkje zijn.

Heel erg veel dank!

Liefs Jeannette (klant coaching aan huis)

Suzanne heeft een goed inlevingsvermogen

Suzanne kwam eerst voor een intake. Hierin legde zij uit wat de bedoeling was en vroeg ze goed naar wat mijn verwachtingen waren. Omdat huishouden en opruimen niet een natuurlijke gave is van mij is het prettig dat zij mij in het vooruitzicht stelde hierin orde te kunnen helpen scheppen.
Wat Suzanne heel goed doet is het einddoel voor ogen houden. Ze is daarbij niet veroordelend, want enige schaamte is mij niet vreemd over mijn rommelige huishouden. Ze is heel aardig, maar weet toch de professioneel juiste toon te treffen tussen afstand en nabijheid. Ze bewaakt haar grenzen goed. Ze gaat respectvol met me om en heeft een goed inlevingsvermogen. Ze geeft me het gevoel dat ze het me gunt om de boel op orde te hebben, dat ik het waard ben. En het maakt dat ik het mezelf ook gun.
Ze geeft aan wat ik moet doen en weet me op het spoor te houden. Ze is op een plezierige manier directief, weet de juiste toon te treffen en ik vertrouw op haar inzicht.
Wat ook echt heel fijn is, is dat ze de ‘rommel’ meeneemt en naar de Kringloop brengt. Voordat ze weggaat nam ze nog door wat er gebeuren moest en maakte een actielijst, ‘ huiswerk’. Heel prettig om regelmatig iets af te kunnen vinken en ergens naar toe te werken.

Marlène (klant coaching aan huis)

Door efficiënter te werken heb ik meer tijd voor mijzelf gekregen

De ochtenden dat je bij mij was heb ik veel van je geleerd. Mijn klacht was dat ik het veel te druk had, altijd achter de feiten aanliep en nooit eens tijd voor mezelf had. Bovendien wilde ik mijn administratie graag anders organiseren. Ruimde voor mijn gevoel wel altijd alles keurig op maar kon eigenlijk nooit iets vinden. Tijdens het kennismakingsgesprek wist je meteen wat de problemen waren en daarna zijn wij 2 ochtenden aan de slag gegaan.

Vind je vooral heel duidelijk en oplossingsgericht. Had hele leuke slimme tips die ik de rest van mijn leven niet meer zal vergeten. Vind Suzanne een echte aanrader. Heeft mij ontzettend geholpen om structuur te geven in mijn administratie en door efficiënter te werken heb ik meer tijd voor mezelf gekregen.

Dank je wel voor de wijze lessen Suzanne en ik raad je aan iedereen aan.

Miranda (klant coaching aan huis)

Antgo for it

“Hele leuke avond gehad en fijn om te horen dat het echt anders en beter kan!!”

Lotje (klant workshop)

Ik heb nu al zin om thuis te beginnen

Een super motiverende workshop. Ik heb nu al zin om thuis te beginnen. Morgen ga ik dat ook meteen doen. De hele workshop was super verzorgd en Suzanne is zo aanstekelijk enthousiast. En dat niet alleen, ze heeft ook echt kennis van zaken.

Claudia (klant workshop)

Heel fijn om nu handvatten te hebben

Leerzame workshop. Suzanne stemt de workshop goed af op de persoonlijke wensen en obstakels. Met haar no-nonsense aanpak is er geen ontkomen aan het ‘get organized’. Heel fijn om nu handvatten te hebben om stapsgewijs op te ruimen.

Ariadne (klant workshop)

Veel herkenningspunten en oplossingen

Door de workshop heb ik echt zin gekregen om thuis aan de slag te gaan. Hele leuke workshop met heel veel herkenningspunten en oplossingen. Echt een aanrader.

Annet (klant workshop)