nooit meer opruimen Gids naar geluk voor grote gezinnen

‘Nooit meer opruimen! Gids naar geluk voor grote gezinnen’

 

Rennen en vliegen, alle ballen hooghouden, een bende thuis; zoveel te doen en zo weinig tijd. Wil je thuis weer kunnen genieten en ontspannen? Dan is jouw boek!

 

Dit boek begeleidt jou en je gezin stap voor stap naar een opgeruimd en gelukkiger leven aan de hand van de methode Van Wieringen: een unieke combinatie van opruimen, positief opvoeden en time-management speciaal ontwikkeld voor grote gezinnen.

Ervaar jij ook chaos thuis, maar heb je geen groot gezin. No worries: de methode Van Wieringen werkt voor elk gezin! En dus is dit boek óók voor jou!

 

 

Prijs: 19,95 (exclusief verzendkosten)

 

Waar de meeste organizing boeken vooral over opruimen en loslaten gaan, ligt in ‘Nooit meer opruimen – Gids naar geluk voor grote gezinnen’ het accent op het ordenen van alle spullen, die je wél graag gebruikt en bewaart. En hierin ligt precies de meerwaarde van deze frisse, vlotte uitgave. Aan de hand van sprekende voorbeelden legt Suzanne uit hoe je als drukke gezinsmanager tot een ordening komt die makkelijk te onthouden is én waar je lang profijt van zal hebben.

Els Jacobs De HuishoudCoach

Verkooppunten

Amsterdam:
Felice Home of Brands
Gerard Doustraat 88

Leiden:
Tokkelientje
Hogewoerd 10-A

Oegstgeest:

Klaar Conceptstore

Shopping Centre Lange Voort

Voorburg:
De winkel van Paulien
Herenstraat 132