werkwijze opruimen
werkwijze en aanpak opruimen
aanpak voor werkwijze opruimcoach

Kennismakingsgesprek 

Na ons eerste contact kom ik graag naar jouw huis voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan je mij vertellen en laten zien waarmee ik je kan helpen. We weten dan ook meteen of we een klik hebben om samen aan de slag te gaan. Dit gesprek duurt maximaal 1 uur en is gratis en geheel vrijblijvend. 

 

Plan van aanpak en offerte 

Op basis van het kennismakingsgesprek maak ik een plan van aanpak en offerte. Hierin vermeld ik de huidige situatie, het gewenste doel en het geschatte aantal werkafspraken. Een werkafspraak duurt 3 aaneengesloten uren. In deze tijd kunnen we echt meters maken en is er resultaat zichtbaar.

 

Aan de slag en daarna 

We gaan samen aan de slag. Ik houd het einddoel in de gaten en ik coach jou bij de beslissingen die je neemt. Ik ben creatief in het bedenken van oplossingen; daarbij ik probeer zoveel mogelijk te gebruik te maken van de spullen die je hebt.

Gedurende onze samenwerking mag je altijd contact opnemen als je vast loopt of vragen hebt. Een paar weken na onze laatste werkafspraak bel ik je om te bespreken hoe het gaat. Mochten er nog knelpunten zijn, dan bespreken we hoe we die gaan oplossen.

De methode Van Wieringen

De methode Van Wieringen geeft inzicht in en praktische oplossingen voor tijd-, ruimte- en energievreters op het gebied van het organiseren van je huishouden en gezinsleven. Het is een unieke combinatie van opruimen, positief opvoeden en time-management. De methode is praktisch, heel eenvoudig toe te passen en – het belangrijkst- makkelijk vol te houden door alle gezinsleden.

Hierdoor verloopt de dagelijkse gang van zaken makkelijker en sneller; voor jou en voor je gezin.

De methode Van Wieringen werkt écht!

Als moeder van 3 jonge kinderen en zelfstandig ondernemer is het huishouden een grote uitdaging! Toen Suzanne mij vroeg: “Wat is jouw grootste ergernis?” Hoefde ik dan ook niet na te denken: ‘de was’. Manden vol, overal rondslingerend en nooit klaar. Bij elke confrontatie met ‘de was’ voelde ik een last. Erg benieuwd naar hoe dat gevoel ooit minder ging worden, gingen wij samen aan de slag!

Suzanne werkt heel helder en gestructureerd. Met duidelijke stappen, de juiste motivatie en helpende woorden is mijn wasruimte ontstaan! De was is nog altijd niet minder geworden, maar geloof het of niet, ik doe de was met plezier!

Naast de was organiseren heeft Suzanne met mij de weekplanning doorgenomen en ook hier de knelpunten uitgehaald. De methode Van Wieringen werkt écht!

Dankjewel Suzanne!

Evelien Krijgsheld (eigenaar Bloom Psychologie; Psychologiepraktijk voor vrouwen in Oegstgeest)