Snak je naar tijd, ruimte en energie?
Of naar rust in je gezin?

Als thuis de basis op orde is, ontstaat er als vanzelf rust en ruimte om te ontspannen en op te laden, tijd om te doen wat goed is voor jou en tijd om te  genieten. Vaak en veel. Dat wil jij toch ook?

Waar wacht je nog op?

1:1 Coaching

Praktische adviezen en begeleiding omtrent keuzes maken over:

  • Spullen, rommel en paperassen 
  • Tijd en plannen
  • Efficiënt huishouden, de was onder controle en schoonmaken

Het intakegesprek doen we bij jou thuis. Jij kan mij dan vertellen en laten zien waar je tegenaan loopt en wat je anders wil. Hierdoor haal ik direct de angel uit je probleem. Ik schrijf een plan van aanpak en maak een offerte. 

Ik begeleid je live en/of online. Ook ben ik tussen de afspraken door bereikbaar voor jou. 

Met de handvatten die ik jou geef, heb je binnen no-time thuis de basis op orde en heb je mijn hulp niet meer nodig.

Een verandering in hoe je je gezinsleven en huishouden organiseert, maakt een wereld van verschil. En niet alleen voor jou. Want als je thuis de basis op orde hebt, onstaat er een nieuwe structuur met routines en gewoontes die jullie allemaal goeddoen. Komt er rust en ruimte in jou en in je huis en in je gezin. Komt er tijd voor jouzelf, om te ontspannen en op te laden. Komen er dagelijks geluksmomenten, klein en groot, voor jullie allemaal.

Mijn P.L.E.K. methode zorgt dat je weer de regie pakt, je meer geduld hebt om opvoedsituaties op een positieve manier op te lossen en je meer tijd krijgt voor jezelf.

Hoe dan? Mijn methode geeft jou dé praktische en efficiënte handvatten voor het oplossen van dagelijkse ergernissen en frustraties thuis, waardoor je gezinsleven op rolletjes gaat lopen en blíjft lopen. Door de eenvoud van mijn methode heb je hem zo onder de knie, betrek je je gezinsleden er op een plezierige manier bij en komt er een betere verdeling van taken en verantwoordelijkheden. Zó komt er voor alles en iedereen een plek in jullie gezin.

Is het zo simpel? Ja, want organiseren, opruimen, plannen en schoonmaken zijn vaardigheden die je kan leren. En mijn methode en ik gaan je daarbij helpen.

Eerst even kennismaken?

Je hebt mijn hulp nodig, want je weet je nu aan de slag moet, maar je weet niet hoe je die vertaalslag thuis moet maken. Maar je vindt het ook spannend om mij in te schakelen. Dat begrijp ik. Maar geloof mij, je hoeft je niet te schamen en zeker niet voor mij. Been there, done that😁

Dus, modder niet langer in je eentje door en schakel mijn hulp in. Ik help je met alle liefde. Succes verzekerd.

Liever zelf aan de slag?

Bestel mijn boek

Na betaling van € 19,95 (exclusief verzendkosten) stuur ik het boek naar je op.

Een en al herkenning en geruststelling - we zijn niet de enigen en er is iets aan te doen. Het was zo fijn om in jouw boek de steunpilaren van een werkend opruimbeleid overzichtelijk bij elkaar te zien. Niet alleen ik maar ook mijn man en kinderen ontwikkelen steeds meer routines die helpen om het hier opgeruimd te houden.

Sandra, ondernemer en moeder van 2 kinderen

Klaar voor verandering?

Plan hier je boostcall met Suzanne

Gratis e-book krijgen?

Dankjewel!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.