Reviews

Ik zag er eerlijk gezegd een beetje tegenop om iemand te vragen mij te helpen meer grip op mijn tijd te krijgen. Maar waar ik onoverkomelijke chaos zag, wist Suzanne snel en rustig de structuur naar boven te vissen. Door de fijne en duidelijke gesprekken kreeg ik inzicht in waar ruimte zat, waar het eigenlijk al heel goed ging en hoe ik met een paar kleine aanpassingen veel orde kon scheppen op een manier die bij mij past. Daar is Suzanne heel goed in, ze snapt wat je zoekt, wat werkt en wat niet en dat vond ik ontzettend fijn! Los daarvan is ze megaleuk, dus het bracht naast meer rust ook fijne inspirerende gesprekken. Ik zag er tegenop en het bleek een cadeautje aan mezelf.
Saar
Onderneemster en moeder van 3
De ochtenden dat je bij mij was heb ik veel van je geleerd. Mijn klacht was dat ik het veel te druk had, altijd achter de feiten aanliep en nooit eens tijd voor mezelf had. Bovendien wilde ik mijn administratie graag anders organiseren. Ruimde voor mij gevoel wel altijd alles keurig op maar kon eigenlijk nooit iets vinden. Tijdens het kennismakingsgesprek wist je meteen wat de problemen waren en daarna zijn wij 2 ochtenden aan de slag gegaan. Vind je vooral heel duidelijk en oplossing gericht. Had hele leuke slimme tips die ik de rest van mijn leven niet meer zal vergeten. Vind Suzanne een echte aanrader. Heeft mij ontzettend geholpen om structuur te geven in mijn administratie en door efficiënter te werken heb ik meer tijd voor mezelf gekregen. Dank je wel voor de wijze lessen Suzanne en ik raad je aan iedereen aan.
Miranda
Onderneemster en moeder van 2
De afgelopen 2 weken gingen zó goed, maar gisteren had ik een shit ochtend. Alles ging verkeerd, ik had stress, ik was onrustig en 30.000 dingen tegelijk aan het doen. Toen realiseerde ik waarom dat was! Ik werkte niet volgens jouw methode en de planning die we hadden gemaakt! ’s Middags heb ik mijn nieuwe routine weer opgepakt en werd ik weer ZEN. Al je tips werken. Ik heb elke dag minstens 2 uur extra voor mijzelf! Gisteren begon ik om 9 uur met mijn werk en om 17.15 had ik alles af wat ik wilde. Ik had tijd om te sporten, een wandeling te maken en om de rest van de avond te ontspannen. Ik ben zo blij! Dankjewel!
Sonia
Onderneemster en moeder van 2
Als moeder van 3 jonge kinderen en zelfstandig ondernemer is het huishouden een grote uitdaging! Toen Suzanne mij vroeg: “Wat is jouw grootste ergernis?” hoefde ik dan ook niet na te denken: ‘de was’. Manden vol, overal rondslingerend en nooit klaar. Bij elke confrontatie met ‘de was’ voelde ik een last. Erg benieuwd naar hoe dat gevoel ooit minder ging worden, gingen wij samen aan de slag! Suzanne werkt heel helder en gestructureerd. Met duidelijke stappen, de juiste motivatie en helpende woorden is mijn wasruimte ontstaan! De was is nog altijd niet minder geworden, maar geloof het of niet, ik doe de was met plezier! Naast de was organiseren heeft Suzanne met mij de weekplanning doorgenomen en ook hier de knelpunten uitgehaald. De methode Van Wieringen methode werkt écht! Dankjewel Suzanne!
Evelien
Onderneemster en moeder van 3
Er is mega veel gebeurd, sinds ik een paar maanden geleden contact met je opnam. Alles heb ik nu op orde! Kan het bijna niet bevatten, zo’n verschil van dag en nacht! Er is een enorme last van mijn schouders! Vanaf moment één wist ik dat jij degene was met ik ‘mijn geheim’ over mijn (tijdelijke) achterstand op élk terrein durfde te delen en aan wie ik hulp durfde te vragen.
Monica
Zelfstandige en moeder van 3
Suzanne kwam eerst voor een intake. Hierin legde zij uit wat de bedoeling was en vroeg ze goed naar wat mijn verwachtingen waren. Omdat huishouden en opruimen niet een natuurlijke gave is van mij is het prettig dat zij mij in het vooruit zicht stelde hierin orde te kunnen helpen scheppen. Wat Suzanne heel goed doet is het einddoel voor ogen houden. Ze is daarbij niet veroordelend, want enige schaamte is mij niet vreemd over mijn rommelige huishouden. Ze is heel aardig, maar weet toch de professioneel juiste toon te treffen tussen afstand en nabijheid. Ze bewaakt haar grenzen goed. Ze gaat respectvol met me om en heeft een goed inlevingsvermogen. Ze geeft me het gevoel dat ze het me gunt om de boel op orde te hebben, dat ik het waard ben. En het maakt dat ik het mezelf ook gun. Ze geeft aan wat ik moet doen en weet me op het spoor te houden. Ze is op een plezierige manier directief, weet de juiste toon te treffen en ik vertrouw op haar inzicht. Wat ook echt heel fijn is, is dat ze de ‘rommel’ meeneemt en naar de Kringloop brengt. Voordat ze weggaat nam ze nog door wat er gebeuren moest en maakte een actielijst, ‘ huiswerk’. Heel prettig om regelmatig iets af te kunnen vinken en ergens naar toe te werken.
Marlène
Moeder van 2
Na lang uitstellen omdat je eigenlijk niet weet waar en hoe je moet beginnen, in contact gekomen met Suzanne. Ze kwam, overzag en ging aan de slag. Systematisch spullen uitgezocht, weggegooid en anders neer gezet. Na vele jaren eindelijk weer een woonkamer waarin je echt graag woont en de rust is terug gekeerd. Lieve Suzanne, bedank voor je energie, tips en styling adviezen.
Maria
Moeder van 2
Suzanne heeft mij geholpen met het opruimen van mijn schuur en mijn overdekte terras. Een werk waar ik al eeuwen lang vreselijk tegenop zag. Nu is het dan eindelijk gebeurd, en blijer had zij mij niet kunnen maken! Onwaarschijnlijk veel puin geruimd en alles georganiseerd en gestructureerd waardoor we opeens de schroefjes weer kunnen vinden en beseffen dat we voor ons, en voor de volgende zes generaties, nooit meer verlengsnoeren hoeven te kopen..... Het was hard doorwerken en erg gezellig. Je hebt me erg blij gemaakt😊 . Ik vond het top! Na de zomer stort ik me graag met je op m'n zolder, dat zal nog een uitdaginkje zijn. Heel erg veel dank!
Jeanne
Zelfstandige en moeder van 3
Ik wilde je nogmaals bedanken voor je boek – het was fijn om te lezen! Een en al herkenning en geruststelling – we zijn niet de enigen en er is iets aan te doen. De vergelijking met afvallen en vooral die van een bos bloemen zijn me bijgebleven – het is oké om ergens afstand van te doen als het zijn nut heeft gehad. Het was het ook zo fijn om in jouw boek de steunpilaren van een werkend opruimbeleid overzichtelijk bij elkaar te zien. En ik heb het idee dat niet alleen ik maar ook mijn man en kinderen steeds meer routines ontwikkelen die ons helpen om het hier opgeruimd te houden. Ik heb zelf een mijlpaal behaald bij het begin van het nieuwe jaar: ik werk weer aan mijn bureau in de werkkamer in plaats van in de woonkamer. Dat bureau was zo vol komen te liggen, dat ik er echt niet meer kon zitten. Elke keer als ik nu aanschuif, ben ik blij met wat we hebben bereikt. Ook hebben we diverse laden opgeruimd, waarvan ik elke dag plezier heb als ik mijn sleutels of een pen nodig heb. En zo komen we elke keer een stapje verder.
Sandra
Onderneemster en moeder van 2
Wat een fijn boek! Ik heb het gelezen en vervolgens vijftien liter drank door de gootsteen gespoeld en alle gezinsleden een eigen haak of haken aan de kapstok gegeven. En opgeruimd natuurlijk! En hoe was jouw weekend 🙂 (Vooral de tip: begin met een ruimte waar je het meeste last van hebt hielp me, want ik dacht de hele tijd dat ik op de bovenste verdieping moest beginnen en daar had ik steeds geen zin in.) Dus dank je!
Janet
Ondermeester en moeder van 2
Suzanne is begripvol, maar blijft daarbij down to earth. Haar advies weet zij op een directe doch empathische wijze over te brengen.
Dorus

Klaar voor verandering?

Plan hier je boostcall met Suzanne

Gratis e-book krijgen?

Dankjewel!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.