Dit ben ik

Ik ben Suzanne van Wieringen (1972). Ik ben getrouwd, heb 2 dochters (2000 en 2002) en 1 zoon (2004) en een hond.

Ik ben niet altijd zo georganiseerd geweest in huis als nu. Voordat ik moeder werd, werkte ik als personeelsadviseur bij een grote, internationale onderneming. Ik was ambitieus, werkte veel, kookte weinig en had een rommelig huishouden.

Toen onze zoon was geboren, groeide het huishouden mij boven mijn pet; ik liep continue achter de feiten aan,  mijn to-do lijst kwam nooit af en naar mijn idee stond  ik 24/7 in dienst van mijn gezin. Ik raakte gefrustreerd, was al moe als de dag begon en had het gevoel dat ik faalde. Ik vond dat ik niet de moeder was die ik wilde zijn.

Ik weet uit ervaring hoe het is als het thuis niet loopt hoe je het zou willen. Die ervaring zet ik nu in om andere vrouwen te helpen.

 

Mijn eigen bedrijf: Van Wieringen Werkt

 

Een paar jaar geleden dacht ik, nu wil ik voor mijzelf beginnen. Ik wilde van mijn passie en mijn talent om te kunnen organiseren  mijn werk maken. Daarnaast vind ik het fijn en bijzonder om anderen te kunnen helpen.

De basis van mijn bedrijf is mijn ervaring als moeder van 3 kinderen. Een moeder die totaal geen idee had hoe ze het huishouden en het gezin slim en handig moest organiseren. Die ook niet bepaald een keukenprinses was.  Bovendien stond ik er vaak alleen voor, omdat mijn man voor zijn werk veel van huis was. Ik ben mij gaan verdiepen in het slim en handig organiseren van ons huishouden en gezinsleven, en in het praktisch inrichten van ons huis. Uiteindelijk was dit de inspiratie van de door mij ontwikkelde methode Van Wieringen. Een belangrijke rol was en is daarin weggelegd voor onze kinderen.

Ik volgde de opleiding tot Professional Organizer en ik voelde mij als een vis in het water tijdens deze opleiding,  die ik met succes afrondde. Daarna startte ik mijn eigen bedrijf: Van Wieringen Werkt!

suzanne van wieringen