suzanne_professional_organizer

Dit ben ik

Ik ben Suzanne van Wieringen (1972), gediplomeerd Professional Organizer en huishoudcoach. Ik help moeders die snakken naar meer tijd, rust en energie door hun tijd, gezinsleven en huishouden op een eenvoudige en efficiënte manier te organiseren. Ik geef hen dé handvatten en opvoedondersteuning, waardoor hun huis dat thuis wordt waar zij zo naar verlangen. 

Ik geniet enorm van mijn drie kinderen en ons gezinsleven. Dit gun ik jou ook!

Snak jij naar meer tijd, ruimte en energie? Maak gebruik van mijn kennis, ervaring en praktische kijk op zaken.


Wacht niet op bijzondere momenten,
Maak gewone momenten bijzonder

Toen onze kinderen klein waren, zat ik niet op een roze wolk. Sterker, ik vond het hard werken en ik moest alle zeilen bij zetten. Ik liep mijzelf voortdurend voorbij met als gevolg die welbekende burn-out. Dat is geen feestje kan ik je vertellen.

Maar het was wel hét keerpunt in mijn leven. Ik ben mij gaan verdiepen in het slim en handig organiseren van het gezinsleven en huishouden. Er kwam meer structuur bij ons thuis, er ontstonden nieuwe gewoontes, routines en rituelen. We maakten afspraken met elkaar over wie waar wanneer was en wie wanneer wat deed. Zo ontstond er ineens veel tijd. Tijd om te genieten. Vaak en veel. Met elkaar, maar ik kreeg ook me-time. Het deed mij goed, het deed mijn man goed, en het deed vooral onze kinderen goed.

Steeds meer vriendinnen en moeders vroegen aan mij: ‘Hoe kan het dat het bij jou een zoete inval is, maar je huis geen bende? Waarom helpen jouw kinderen zonder gezeur wel mee? Waarom loop jij nooit achter met de was?’ Ik legde hun uit hoe ik mijn huishouden en gezinsleven runde en ik gaf tips en tricks, waarmee zij succesvol aan de slag gingen.  Dat zette mij aan het denken, want ik gun dit iedere moeder. Mijn aanpak verfijnde ik in de loop der jaren en heb ik uitgewerkt in de P.L.E.K. methode. Ik heb inmiddels al vele vrouwen geholpen, met succes. Ik weet uit ervaring dat mijn methode werkt, in elk gezin. Dus ook in het jouwe.

Ik ben ruimdenkend, eerlijk en oprecht. Ik oordeel niet, en ik bijt niet. Ik zeg met een vleugje humor waar het op staat. Schroom niet en neem contact met mij op. We vinden altijd een oplossing die werkt voor jou én je gezin. Ik help je met alle liefde.

Teamwork makes the dream work

Je hebt mijn hulp nodig, want je weet je nu aan de slag moet, maar je weet niet hoe je die vertaalslag thuis moet maken. Maar je vindt het ook spannend om mij in te schakelen. Dat begrijp ik. Maar geloof mij, je hoeft je niet te schamen en zeker niet voor mij. Been there, done that😁

Dus, modder niet langer in je eentje door en schakel mijn hulp in. Ik help je met alle liefde. Succes verzekerd.

Klaar voor verandering?

Plan hier je boostcall met Suzanne

Gratis e-book krijgen?

Dankjewel!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.